Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Engelse clubs in de markt voor Sean Klaiber’

Ajax en FC Utrecht zijn momenteel in gesprek over een transfer van Sean Klaiber maar de rechtsback van de Amsterdammers heeft meer opties. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Wat voor Utrecht niet helpt is dat er Engelse clubs met ‘serieuze belangstelling’ zijn voor Klaiber. Het gaat om twee clubs uit het Championship. Onduidelijk is of zij bereid zijn een transfersom op tafel te leggen om de rechtsback los te weken uit de Johan Cruijff ArenA.

Klaiber maakte twee jaar geleden de overstap van Utrecht naar Ajax. Het afgelopen seizoen kwam hij door een zware blessure niet aan spelen toe. In de huidige jaargang is hij de tweede keus achter Devyne Rensch. Ajax staat bovendien op het punt een nieuwe rechtsback aan te trekken. Dat wordt waarschijnlijk Jorge Sanchez, die overkomt van Club América.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *