Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag overweegt om Hakim Ziyech naar United te halen’

Erik ten Hag wil Antony graag overnemen van Ajax maar het prijskaartje dat de Amsterdammers om hem hebben gehangen is te gortig. Als alternatief is Hakim Ziyech nu in beeld gekomen. Een schoktransfer in Engeland lonkt. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van.

Een transfer van Ziyech zou voor alle partijen een uitkomst kunnen bieden. De vleugelaanvaller is uit de gratie geraakt bij Chelsea en staat op de nominatie om te vertrekken. Verwacht wordt dat Thomas Tuchel komend seizoen geen plek heeft voor de linksbenige technicus. Ziyech, die onder Ten Hag floreerde bij Ajax, wordt beschouwd als een vaardige en creatieve speler die uitstekend zou kunnen passen bij de aanvalskracht van United. Ook AC Milan hengelde al meerdere keren naar zijn diensten.

Het lijkt erop dat Ten Hag een interne strijd moet voeren om de interesse in Ziyech door te drukken. Binnen de clubleiding zijn ze niet overtuigd van de kwaliteiten van de voormalig Marokkaans international. Afgelopen zaterdag was Ziyech nog trefzeker in de met 0-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen Udinese. De flankspeler mocht tien minuten na rust aanleggen voor een strafschop. Het is niet bekend welk bedrag Chelsea voor hem verlangt. Zijn contract loopt nog door medio 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *