Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Overmars afgetroefd in strijd om Jurgen Ekkelenkamp’

Club Brugge lijkt de strijd te hebben gewonnen van Antwerp om de handtekening van Jurgen Ekkelenkamp. Hier maakt het Belgische medium Het Nieuwsblad melding van.

De 22-jarige Ekkelenkamp staat op het punt om een contract van vier seizoenen bij Club Brugge te tekenen. Zijn club Hertha Berlijn wilde zes miljoen euro, maar naar verluidt legt Blauw-Zwart tussen 4,5 en vijf miljoen euro op tafel. Dat is opvallend, omdat Hertha BSC eigenlijk niet van plan leek om Ekkelenkamp al na één jaar te laten gaan.

Ekkelenkamp stond ook op het verlanglijstje van Marc Overmars, maar Antwerp grijpt dus naast de middenvelder. Zijn overstap van Ajax naar Hertha werd geen succes met 22 wedstrijden voor de Duitse club. Daarin kon Ekkelenkamp drie keer scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *