Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Middenvelder speelt morgen zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord’

Feyenoord speelt morgen in de Eredivisie tegen RKC Waalwijk. En het ziet ernaar uit dat het voor middenvelder Fredrik Aursnes zijn laatste wedstrijd zal zijn. Feyenoord en Benfica zijn namelijk zo goed als akkoord over een transfer. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Momenteel worden de laatste formaliteiten afgerond tussen Feyenoord en Benfica en spreekt het medium van ‘een kwestie van dagen, zo niet uren’ voordat de transfer is afgerond. De interesse in Aursnes was torenhoog van Benfica, maar een transfer leek de afgelopen dagen van de baan. Trainer Arne Slot liet al weten dat de Noor ‘niet dichtbij een transfer’ was.

Feyenoord was al op zoek naar een vervanger voor de middenvelder en kwam uit op Ramiz Zerrouki, maar FC Twente is niet van plan mee te werken aan een vertrek van de speler. De naam van Sivert Mannsverk is ook te horen in de wandelgangen, maar de verwachting is dat Slot de voorkeur geeft aan een speler met meer ervaring in de benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *