Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV ziet in Jesper Karlsson opvolger van Cody Gakpo’

Mocht Cody Gakpo daadwerkelijk gaan vertrekken naar Manchester United dan ziet PSV in AZ-winger Jesper Karlsson zijn opvolger. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Gakpo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. PSV tilt de onderhandelingen over het cruciale duel met Rangers FC heen, maar moet daarna rekening houden met een vertrek van de 23-jarige linksbuiten. Als de Eindhovenaren hem laten gaan, dan wordt Gakpo wel meteen de grootste uitgaande transfer ooit. De Premier League-grootmacht moet minimaal vijftig miljoen euro op tafel leggen.

Zelf zal PSV dus ook de buidel moeten trekken voor een opvolger. Karlsson is in beeld in het Philips Stadion, maar AZ heeft geen enkele urgentie om te verkopen, weet De Telegraaf. De Alkmaarders ontvingen deze zomer al bijna twintig miljoen euro, met name door het vertrek van Owen Wijndal naar Ajax. De 24-jarige Zweedse linksbuiten zou die inkomsten in één klap moeten verdubbelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *