Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

AKKOORD: ‘PSV betaalt 2,5 miljoen euro voor Anwar El Ghazi’

PSV heeft een akkoord bereikt met het Engelse Aston Villa over Anwar El Ghazi. De Eindhovenaren betalen 2,5 miljoen euro voor hem dat met bonussen kan oplopen tot drie miljoen euro. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De voormalig Ajacied zal voor meerdere jaren gaan tekenen in het Philips Stadion. Zijn wens om terug te keren naar Nederland komt daarmee uit, al moet PSV nog wel tot een deal met de tweevoudig Oranje-international zelf komen.

El Ghazi, die door Aston Villa eerder al werd verhuurd aan Everton en OSC Lille, stond ook op het lijstje bij Ajax, maar de 27-jarige dribbelaar kiest voor een rol als tijdelijke vervanger van de geblesseerde Noni Madueke bij PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *