Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord meldt zich opnieuw, maar club houdt poot stijf’

Feyenoord heeft de komst van Ramiz Zerrouki nog altijd niet uit het hoofd gezet. Hier maakt Voetbal International melding van. Arne Slot ziet in hem de perfecte opvolger van de vertrokken Fredrik Aursnes.

Het standpunt van de Tukkers is duidelijk: Zerrouki is niet te koop. Technisch directeur Jan Streuer gaf na het duel met Fiorentina aan dat de 24-jarige middenvelder niet meer uit de Grolsch Veste vertrekt. Toch blijft Feyenoord volhouden. Bij een bod van acht miljoen euro wil Twente nadenken over de verkoop van Zerrouki. Dat bedrag is Feyenoord tegelijkertijd te gortig.

In een eerder stadium bood de Stadionclub 4,5 miljoen euro, exclusief bonussen. Dat bod werd door Twente resoluut naar de prullenbak verwezen. Feyenoord probeert in de laatste dagen van de transferperiode beweging te krijgen in de onderhandelingen. De vraag rijst of dat gaat gebeuren, aangezien Twente zijn poot stijf houdt en vasthoudt aan acht miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *