Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV meldt zich bij Manchester City voor buitenspeler’

PSV heeft bij het Engelse Manchester City geinformeerd naar de 18-jarige buitenspeler Adedire Mebude. Hier maakt The Athletic melding van. Alleen zijn ze niet de enige die interesse in hem hebben.

Mebude kan ook op belangstelling rekenen van Club Brugge en een niet genoemde Premier League-club. De Schots jeugdinternational speelt zijn wedstrijden voor City O21 en kan naar verluidt zijn doorlopende contract tot medio 2024 verlengen. Wanneer het tot een transfer komt, willen The Citizens een terugkoopclausule in de huurdeal opnemen, klinkt het.

Vorig seizoen speelde Mebude een prominente rol in het landskampioenschap van de de O18 van City, met twaalf doelpunten en zeven assists. Hij is van origine een traditionele rechtsbuiten, maar kan ook op de linkerflank uit de voeten. Dit seizoen speelde hij tot dusver vier duels in de beloftencompetitie van de Premier League. Hierin scoorde hij drie keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *