Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Droomclub voor Cody Gakpo komt alsnog voorbij’

Een transfer naar het Engelse Arsenal lont voor Cody Gakpo. The Gunners hebben serieuze interesse in hem.

In The Transfer Show vertelt Sky Sports-verslaggeefster Melissa Reddy: “Southampton heeft een bod afgewezen zien worden, Newcastle United heeft om hem heen gecirkeld en er was sprake van interesse van Leeds United. Daarnaast werd Manchester United als serieuze optie aangemerkt, maar die stap lijkt door de komst van Ajax-aanvaller Antony minder waarschijnlijk.

Meddy vervolgt: “Het is niet verrassend dat veel Premier League-clubs naar hem kijken. Ik heb me laten vertellen dat we ook Arsenal in de gaten moeten houden. Zij willen de offensieve wapens graag uitbreiden.” Volgens de verslaggeefster van Sky Sports ziet kamp-Gakpo een transfer zeker nog slagen. “Het zal voor niemand een verrassing zijn als hij voor donderdag gepresenteerd gaat worden bij een Premier League-club.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *