Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Lucas Ocampos: ‘Ajax is de juiste beslissing voor mij’

Lucas Ocampos maakt de overstap van Sevilla naar Ajax. Dit heeft de Argentijnse aanvaller inmiddels bevestigt op de luchthaven van Andalusie. Volgens De Telegraaf leggen de Amsterdammers twintig miljoen euro voor hem neer.

Tegenover een aantal journalisten verklaarde hij op de luchthaven van Sevilla: “Ik geloof dat dit de juiste beslissing is voor mij, mijn familie, de club en mijn toekomst.”

De potentiële opvolger van Antony speelde drie seizoenen voor Sevilla, waar hij ‘veel goede herinneringen’ maakte. “Het is natuurlijk niet makkelijk om een plek te verlaten waar ik zo gelukkig was en zo veel vrienden heb gemaakt”, aldus de international van Argentinië.

Met het oog op het WK kiest Ocampos echter voor speeltijd. “Ik wens Sevilla het beste. Het is een club die altijd voor alle prijzen zal meevechten. Nu gaat het wat moeizamer, maar snel zal de club weer het Sevilla worden die iedereen kent. Ik heb de trainer vandaag gesproken. Ik heb hem een knuffel gegeven, net als de rest van de technische staf. Ik vertrek als een betere voetballer dan op de dag dat ik hier aankwam.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *