Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Miljoenenaanbod van Feyenoord niet genoeg voor transfer’

De transfer van Ramiz Zerrouki is van de baan. Feyenoord wilde een transfersom van 4,5 miljoen euro voor hem neerleggen maar in de ogen van FC Twente is dat bij lange niet voldoende.

“Bronnen rond Feyenoord reppen over een bedrag dat bij vergelijkbare transfers in Nederland ook ongeveer over tafel ging, maar het komt niet in de buurt van de door FC Twente verlangde som. De club uit Enschede bepaalde het prijskaartje van Zerrouki eerder al op acht miljoen euro en wil daar niet van afwijken. Omdat Feyenoord niet bereid was zo ver te gaan, werd de belangstelling opnieuw van tafel geveegd”, schrijft Voetbal International.

Voor Zerrouki ‘is het een flinke tegenvaller’, weet het medium. “Hij zag een transfer naar Feyenoord als een prima vervolgstap en keek uit naar de samenwerking met Arne Slot, die erg gecharmeerd is van de 24-jarige Amsterdammer. Ook voor de trainer van Feyenoord is het afketsen van de transfer een hard gelag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *