Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Ajax contracteert Florian Grillitsch

Ajax heeft zich definitief versterkt met de Oostenrijkse middenvelder Florian Grillitsch. De Amsterdammers hebben hem inmiddels al gepresenteerd aan het publiek.

Ajax sloeg deze slag op de Nederlandse slotdag van de transfermarkt. Het werd toen al duidelijk dat de Amsterdammers een akkoord haddeen bereikt met Oostenrijks international Grillitsch. Daarmee troefde Ajax aartsrivaal Feyenoord af, dat ook aasde op de komst van Grillitsch.

De verdedigende middenvelder liep uit zijn contract bij Hoffenheim, waardoor hij deze zomer transfervrij was. Feyenoord zat ook al langer achter de middenvelder aan en leek in eerste instantie goede papieren te hebben. De controleur kiest echter voor het Champions League-voetbal dat hij bij Ajax kan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *