Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Bekoelde relaties bij Ajax na werkweigeraars

Het Parool heeft vandaag geschreven over de rommelige laatste dag van de transferperiode bij Ajax. Er wordt gesproken over onderlinge bekoelde relaties.

“Het venijn zat echter in de staart van het transferwindow, dat 31 augustus om middernacht sloot, en intern zijn bij Ajax wel wat relaties flink bekoeld geraakt. Zowel in de spelersgroep als in de vereniging is weinig begrip voor de voetballers van Ajax die met een vorm van werkweigering hebben geprobeerd een transfer af te dwingen”, weet de krant.

“In de selectie werden er grappen over gemaakt, maar de houding van de spelers in kwestie heeft ook wel kwaad bloed gezet. Zij snappen dat spelen in de Premier League, tegen een salaris dat vier of vijf keer hoger is dan de Ajaxwedde, aanlokkelijk is. Maar hoe je het ook wendt of keert: door niet met de groep te trainen, maar individueel in de gym een programma af te werken, tart je de ongeschreven wetten van een teamsport.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *