Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Vitesse contracteert Mitchell Dijks

Mitchell Dijks keert terug in de Eredivisie. Hij komt transfervrij over van het Italiaanse Bologna en tekent in Arnhem een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar.

Technisch directeur Benjamin Schmedes is in zijn nopjes met de broodnodige versterking: “We waren nog op zoek naar een extra verdediger en zijn blij dat we de kans om Mitchell te contracteren hebben kunnen verzilveren.”

“Hij beschikt over meerdere kwaliteiten en eigenschappen die wij nog graag aan onze selectie wilden toevoegen. Mitchell heeft ervaring, power, lengte en rust. Bovendien kan hij op meerdere posities in de achterhoede spelen; op links, maar ook in het centrum.”

Dijks zelf zegt: “Ik heb vier prachtige jaren in Italië beleefd. De periode in Bologna had ik absoluut niet willen missen. De ervaringen die ik daar heb opgedaan neem ik nu mee terug naar Nederland, in het bijzonder naar Vitesse. Na een aantal zeer positieve gesprekken met de technisch directeur en de coach ga ik hier vol enthousiasme aan de slag. Natuurlijk weet ik dat de competitiestart niet goed is geweest, maar we gaan samen strijden om het tij te keren. Met mijn kwaliteiten en ervaring wil ik daar zoveel mogelijk bij helpen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *