Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax schrijft Ihattaren definitief niet in voor de Champions League

Ajax heeft Mohamed Ihattaren niet ingeschreven voor de Champions League dit seizoen. Afgelopen vrijdag was de deadline voor het inschrijven van spelers voor de Champions League.

Op basis daarvan heeft de UEFA de spelerslijst van Ajax bijgewerkt op zijn website. Spelers als Giovanni, die bij Jong Ajax op de bank zit, zijn wel ingeschreven, maar Ihattaren niet. Ajax heeft nog altijd niets gecommuniceerd over de toekomst van Ihattaren, maar het is veelzeggend dat hij niet op de Champions League-lijst staat. Trainer Alfred Schreuder hintte eerder al op het niet inschrijven van Ihattaren.

Overigens zijn Kenneth Taylor, Brian Brobbey en Devyne Rensch ook niet te vinden op de site van de UEFA, maar dat heeft een andere reden. Het drietal komt uit de jeugd van Ajax, waardoor de club ze mag inschrijven op de B-lijst. Dat zorgt ervoor dat meer spelers ingeschreven kunnen worden. Ihattaren kan niet op de B-lijst geplaatst worden omdat hij niet uit de opleiding van Ajax komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *