Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wie bij Ajax debuteert, kan al snel een Oranje-shirt gaan ophalen’

Willem van Hanegem denkt dat Ajax-voetballers het veel makkelijker hebben om in Oranje te komen dan andere voetballers. Hij haalt Kenneth Taylor erbij die nu bij de selectie zit. De Kromme maakt ook nog een bruggetje naar Antony en Hakim Ziyech.

In zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad begint Van Hanegem over Taylor. ‘Dat Kenneth Taylor bij de voorselectie van Oranje zit, vind ik prima. Misschien is het vroeg, maar we weten hoe het werkt’, schrijft de oud-international met cynische toon. ‘Wie bij Ajax debuteert, kan snel een Oranje-shirt gaan ophalen. Al vind ook ik Taylor een leuke speler, hoor.’

‘Hij zat tegen Cambuur op de bank bij Ajax. Maakte niets uit. Die partijtjes winnen ze toch wel. Ook zonder Antony’, gaat Van Hanegem verder. ‘En dan mag de rest van de Eredivisie nog blij zijn dat Hakim Ziyech niet is teruggehaald. Dat had ik, als ik het voor het zeggen had, wel gedaan. Zeker met het oog op de Champions League. Al schrijf ik dat misschien ook omdat ik het gewoon zonde vind dat zo’n goede speler zit weg te kwijnen bij Chelsea onder die vreemde Tuchel.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *