Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax aast op sensatiespeler van Shakthar Donetsk’

Ajax heeft een nieuwe speler op het oog. Het gaat om Mykhaylo Mudryk die speelt voor Shakthar Donetsk. Hier maakt de journalist Ben Jacobs van CBS Sports melding van. Ook Liverpool en Arsenal azen al langere tijd op de vleugelflitser.

In de Champions League heeft Mudryk erg veel indruk gemaakt, waardoor na de Engelse top nu ook Newcastle United, Sevilla, Bayer Leverkusen hebben geïnformeerd. De linksbuiten zelf heeft naar verluidt al bij Shakhtar aangegeven dat hij het liefst zelfs in januari al een transfer wil maken.

Afgelopen zomer bood Everton al dertig miljoen euro op de 21-jarige Mudryk, maar dat bod werd afgewezen. Als Ajax hem dus écht wil halen, zal het transferrecord van Bergwijn gelijk weer aan diggelen geslagen moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *