Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Santiago Gimenez: ‘Ik droomde zelfs dat ik zou scoren’

Santiago Gimenez is er de komende weken op gebrand om iets te laten zien bij Feyenoord. Een plekje in de WK-selectie voor de nationale ploeg van Mexico staat namelijk op het spel voor hem.

“Ik heb zelfs al gedroomd dat ik een doelpunt zou maken op het WK. Maar ik vecht eerst nog voor een positie, een plaats in de selectie. Die concurrentiestrijd maakt onze groep ook hechter. Daarom steun ik al mijn ploeggenoten volledig.”

Toch droomt Gimenez stiekem al van het een goal maken in Qatar. “Dat zou magisch zijn. Ik herinner me het WK in 2010 nog, toen was Mexico erg goed en leefde het hele land mee. Het hele land hoopte met de ploeg mee en steunde het elftal. Zo’n WK wil ik opnieuw laten plaatsvinden, maar nu als onderdeel van de ploeg.” Mexico zit op het WK in een poule met Polen, Argentinië en Saoedi-Arabië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *