Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Antonio Cassano adviseert Ronaldo te stoppen: ‘Hij moet het snappen’

Voormalig voetballer Antonio Cassano adviseert Cristiano Ronaldo om te stoppen met het spelen van professioneel voetbal. Dat deed hij in gesprek met Cabine Desportiva, geciteerd door VI.

“We zijn aangekomen op het punt waarop Ronaldo zichzelf een dienst moet bewijzen. Hij moet snappen: als je een bepaald niveau niet meer haalt, moet je er een eind aan breien. Hij heeft alles gewonnen, hij was een fenomeen. Stop! Of je stopt nu, of je belandt op de bank”, zegt hij.

Ronaldo heeft een paar lastige weken achter zich. Bij Manchester United zit hij onder Erik ten Hag regelmatig op de bank en bij de nationale ploeg van Portugal wil het ook niet lukken. Zelf gaf hij vorige week aan het EK in 2024 te willen halen. “Ik voel nog steeds de motivatie”, liet hij toen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *