Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV trekt portemonnee voor Colombiaanse spits’

PSV pakt in de winterstop mogelijk uit met de komst van een nieuwe spits. Volgens de journalist Pipe Sierra azen de Eindhovenaren namelijk op Jhon Jáder Durán. De achttienjarige spits maakt op dit moment nog zijn doelpunten voor het Amerikaanse Chicago Fire.

De Colombiaan produceerde dit seizoen acht goals en zes assists in 29 officiële wedstrijden. Naar verluidt moet hij minimaal tien miljoen euro opbrengen in het geval van een transfer.

PSV moet aan de bak om Durán daadwerkelijk aan de selectie toe te voegen. Zo zou Liverpool een scout hebben gestuurd naar Chicago Fire om de spits aan het werk te zien. Ook het Franse Lille OSC en het Duitse Eintracht Frankfurt worden genoemd.

PSV kan een nieuwe spits wel gebruiken. De Eindhovenaren versterkten zich deze zomer met Luuk de Jong, maar door een blessure van de Oranje-international heeft trainer Ruud van Nistelrooy geen pure spits tot zijn beschikking. PSV liet sindsdien ook al diverse punten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *