Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Geweldige speler, maar kan hij dit heel seizoen laten zien bij Feyenoord?’

Analist Marciano Vink heeft zo zijn twijfels bij Feyenoord-middenvelder Sebastian Szymanski. Hij onderkent dat hij geweldig kan voetballen maar wil eerst zien of hij dit een heel seizoen kan volhouden.

Vink stelt dat Feyenoord ten opzichte van vorig seizoen heel andere type middenvelders heeft. “Je had natuurlijk Guus Til, van wie blijkt dat hij niet de beste voetballer is. Maar hij blijft wel constant gaan. Daarachter had je Aursnes, die dat goed kon aansturen. Dan concludeer ik dat je op het gebied van intensiteit hebt ingeleverd”, zegt Vink bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

De voormalig speler van onder meer Ajax en PSV benoemt ook de positieve keerzijde. “Feyenoord heeft nu een stuk meer creatieve spelers, met Dilrosun en Szymanski.” Toch trapt Vink op de rem. “Ik vind het een prachtige voetballer, maar kan hij dit een heel seizoen laten zien bij Feyenoord?”, vraagt hij zich af over laatstgenoemde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *