Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BREKEND: Peter Bosz ontslagen door Olympique Lyon

Peter Bosz is niet langer de trainer van het Franse Olympique Lyon. Na vijf duels zonder overwinning heeft de club hem op straat gezet. Hier maakt ESPN vanochtend melding van.

Het ontslag van Bosz zal op korte termijn bekendgemaakt worden door de club. Bosz werd in mei vorig jaar aangesteld. Hij eindigde in zijn eerste seizoen achtste met Lyon. Daardoor miste de club een ticket voor Europees voetbal. Toch mocht Bosz van voorzitter Jean-Michel Aulas blijven zitten. Hoewel Lyon het seizoen goed startte met een reeks van vijf wedstrijden waarin niet verloren werd, is het doek dan nu toch gevallen voor trainer Bosz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *