Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV pakt uit en versterkt zich met Feyenoord-vertrekker’

PSV gaat zich op korte termijn versterken met de talentvolle doelman Devin Maasbach. Hij komt over van Feyenoord waar hij besloot middenin het seizoen te vertrekken.

Website 1908 schrijft over de situatie van Maasbach: “De keeper speelde bij Feyenoord in O16 een jaar boven zijn eigen leeftijd, maar moest onder trainer Robin van Persie genoegen nemen met een rol als tweede keeper achter Oier Zon. Maasbach koos voor een vertrek, hoewel hij vanwege de verstreken deadline voor het overschrijven dit seizoen geen officiële wedstrijden meer mag spelen bij andere clubs.”

PSV nodigde hem vervolgens deze week uit voor een proefperiode. “Mocht het tot een akkoord komen, dan wordt de keeper de derde speler in enkele maanden te worden die de overstap maakt van Feyenoord.”

Maasbach treedt in de voetsporen van onder meer linksback Rivas Manuhutu (15) en middenvelder Jaden de Guzman (15), die Feyenoord verruilde voor PSV omdat zij aldaar wél een profcontract voorgeschoteld kregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *