Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord-aanvoerder heeft vrees voor Spakenburg’

Feyenoord plaatste zich gisteren ten koste van SC Heerenveen voor de halve finale van het bekertoernooi. Ze scharen zich hiermee naast de amateurs van FC Spakenburg. Toch ziet aanvoerder Orkun Kokcu ze niet als ideale volgende tegenstander.

Kökcü maakte zelf nog een flinke glijpartij in de eerste helft van de wedstrijd en de aanvoerder geeft toe dat het er knullig uit moet hebben gezien. “Dat was wel een momentje waar ik me voor schaamde in de wedstrijd ja”, vertelt de aanvoerder na het duel bij ESPN. “Het zag er heel stom uit denk ik, maar het was wel onderdeel van onze eerste helft. We waren erg slecht aan de bal en ik weet niet waarom. Gelukkig kun je ook op een mindere dag 1-0 winnen.”

In de halve finale zou stuntploeg Spakenburg een mogelijke tegenstander kunnen zijn. Kökcü ziet in de Tweede Divisie-club niet direct de favoriete opponent voor de Rotterdammers. “Ik heb ze gezien gisteren en dat is gewoon een hele goede ploeg. Voetballend kunnen ze gewoon goed mee. Het zou mooi voor ze zijn als ze in de Kuip mogen spelen natuurlijk, maar we zullen in de komende dagen zien wie de tegenstander wordt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *