Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Taylor Booth kan Utrecht voor een recordbedrag verlaten’

FC Utrecht kan middenvelder Taylor Booth deze zomer voor een mooie som verkopen. Er is namelijk veel interesse voor de Amerikaanse middenvelder. Hier maakt Voetbal International melding van.

Afgelopen winter kwam er ook al veel interesse in de middenvelder, maar nu zouden de clubs nog een stuk concreter zijn. Onder andere clubs uit Engeland en Spanje zouden in de race zijn voor Booth. Één club zou zelfs op dit moment nog uitkomen in de Champions League. Booth mag wel alleen vertrekken als er een recordbedrag van boven de 8,5 miljoen euro wordt neergeteld.

De waarde van Booth zou nog wat kunnen stijgen, omdat de middenvelder zijn debuut kan maken voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Voorlopig kan hij ook nog kiezen voor Italië, omdat Booth ook een Italiaans paspoort heeft. De Amerikaanse middenvelder kwam vorig jaar transfervrij over van Bayern München. Sindsdien laat Booth wekelijks zien belangrijk te zijn voor FC Utrecht. Zijn contract loopt nog tot 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *