Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot bezig aan laatste periode bij Feyenoord’

Het zou goed kunnen dat Arne Slot deze zomer besluit om bij Feyenoord te vertrekken. De oefenmeester doet het al twee jaar uitstekend bij de Rotterdamse club en dit zou volgens clubwatcher Martijn Krabbendam wel eens een reden kunnen zijn om te gaan verder kijken.

“Ik denk niet dat hij na dit seizoen nog trainer van Feyenoord is”, vertelt hij in een video van Voetbal International. “Ik denk dat hij weggaat en niet nog een jaar blijft. Is de Champions League ingaan met Feyenoord het huidige doel? Dat is een uitdaging. Dan is de vraag: kun je je elftal echt versterken en een volgende stap zetten? De zilvervloot komt in elk geval wel binnen.”

Toch denkt Krabbendam dat Slot de toekomst van zijn eigen loopbaan ook gaat overwegen. “Hij heeft het twee jaar geweldig gedaan. Er is geen enkele garantie dat het derde jaar dat ook gaat gebeuren. Hij zou de eerste trainer zijn in de historie die zonder gezeur De Kuip uitloopt”, verklaart hij zijn eigen worden. Als voorbeeld noemt hij de eveneens succesvolle Giovanni van Bronckhorst. “Hij kreeg desondanks veel kritiek. Het spel was niet leuk. Hij verloor zeven wedstrijden op rij en mocht alleen door zijn naam en verleden blijven zitten.”

“Onder Slot loopt het vanaf de eerste dag goed en bleef het goed gaan”, vervolgt Krabbendam, die denkt dat hij zichzelf daarmee in de picture heeft gezet van buitenlandse clubs. “Ik denk als er een goede club is, dan is hij weg. Leeds United kwam in de winterstop en dat had hij ook wel zien zitten, is mijn vermoeden.” Dat laatste is door de coach zelf overigens noch bevestigd, noch ontkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *