Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

ADO Den Haag ziet voormalig talent tekenen bij Telstar

Telstar heeft zich versterkt met voormalig ADO Den Haag-speler Yahya Boussakou. Hij heeft daar een contract getekend tot medio 2024 met een optie voor nog een seizoen.

Hij kwam in de zomer van 2022 op amateurbasis over van ADO Den Haag over naar Telstar. Bij ADO Den Haag maakte hij in 2019 zijn competitiedebuut in de Eredivisie. Daarna speelde hij nog vier duels in de hoofdmacht van de Haagse club in de Keuken Kampioen Divisie.

Boussakou kwam dit seizoen op amateurbasis al tot vijftien optredens in de hoofdmacht van Telstar, niet als veugelaanvaller, maar als wingback. ,,Ik ben Telstar dankbaar voor de geboden kans en blij dat mijn inspanningen hebben geresulteerd in dit contract”, laat Boussakou weten op de site van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *