Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ronald Waterreus verrast met gecombineerd Klassieker-elftal

Ronald Waterreus heeft gekozen voor alleen maar Ajax-spelers in zijn gecombineerde Klassieker-elftal. Hij heeft hier ook een opmerkelijke reden voor. Aanstaande zondag staan beide clubs weer tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA.

“Als je sec naar de spelers van Ajax kijkt, dan hebben zij betere spelers”, begint Marco van Basten in de uitzending van Rondo op Ziggo Sport. Daar is Waterreus het mee eens, waarna zijn gecombineerde Feyenoord-Ajax-elftal wordt gepresenteerd. Er zijn alleen maar spelers van Ajax te zien, maar wel is er plaats voor Arne Slot.

“Ajax heeft een dramatisch seizoen en dat heeft ergens een reden. Dat komt ook door de leiding van de club”, begint Waterreus zijn betoog. “Onder Schreuder werkte het niet en Heitinga doet het nu wel uitstekend met zeven overwinningen op rij. Het is alleen niet ontegenzeggelijk dat je als je Slot voor kwalitatief betere spelers zet dat ze dan altijd winnen”, klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *