Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Real Madrid gaat in de zomer vol voor Mohamed Kudus’

Ajax kan deze zomer een poging verwachten van Real Madrid voor haar sterspeler Mohamed Kudus. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

De Spaanse krant meldt dat Kudus op de voet wordt gevolgd door Real Madrid. De Madrilenen zouden komende zomer een poging gaan doen om de Ghanees international naar de Primera División te halen. Naast Real Madrid zijn er ook andere Europese topclubs in de markt voor Kudus.

Kudus maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax en Ghana. Voor de Amsterdammers kwam de 22-jarige aanvaller annex middenvelder al tot achttien goals en vijf assists in 35 duels dit seizoen. Op het WK in Qatar scoorde Kudus tweemaal in drie groepsduels voor Ghana.

Eén gedachte over “‘Real Madrid gaat in de zomer vol voor Mohamed Kudus’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *