Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

DE KLASSIEKER: Livestream Ajax – Feyenoord

Stream Ajax Feyenoord | Zondagmiddag om 14.30 uur staat er een ware kraker op de agenda. Ajax speelt dan in eigen huis tegen Feyenoord in de strijd om de landstitel. Met drie punten achterstand zal Ajax voor de winst moeten gaan. Spektakel lonkt dus in de Johan Cruijff ArenA.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht AJAX of FEYENOORD deze wedstrijd winnen dan kun je maar liefst 100X je inzet terugpakken! Je hoeft alleen je favoriet te kiezen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal honderd euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren en te profiteren.

Helaas biedt Unibet.nl van deze wedstrijd geen stream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden (Indien beschikbaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *