Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Livestream Ajax – Feyenoord | EREDIVISIE KRAKER

Om 14.30 uur staat de kraker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. De inzet is groot. Bij winst achterhalen de Amsterdammers de Rotterdammers en zijn ze direct koploper. Bij verlies zijn de Rotterdammers zo goed als kampioen. Een waar spektakel lonkt dus! De aftrap is straks om 14.30 uur.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een gigantische promotie. Je kunt namelijk 100X JE INZET! terugpakken door een favoriet te kiezen. Mocht deze winnen dan is het bingo! Zet een euro in en maak er gewoon 100 van! Klik hier om je in te schrijven en de voorwaarden.

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben we er één gevonden……

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *