Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord mengt zich in de strijd om Ricardo Pepi’

In navolging van PSV heeft nu ook Feyenoord interesse getoond in Ricardo Pepi. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Groningen dat hem huurt van het Duitse FC Augsburg.

Feyenoord gaat in de komende dagen in gesprek met de spits, die momenteel door FC Augsburg wordt verhuurd aan FC Groningen. De Rotterdammers lijken in te willen zetten op een huurdeal, met koopoptie. Concreet is Feyenoord momenteel nog niet voor Pepi, maar de aanstaande meeting verraadt wel dat er sprake is van meer dan alleen belangstelling, schetst het medium.

Het Eindhovens Dagblad meldde onlangs dat ook PSV de Amerikaanse international op de korrel heeft. Pepi lijkt niet meer terug te keren bij Augsburg. Voor Groningen scoorde hij dit seizoen tien keer en gaf hij drie assists in 28 officiële duels. Hij is daarmee één van de weinige lichtpuntjes bij de Trots van het Noorden. Ook voor de nationale ploeg is hij op schot. Tijdens de voorbije interlandperiode scoorde hij drie keer.

Naast Pepi is ook Oussama Idrissi in beeld om langer in De Kuip te blijven. Feyenoord moet wel om tafel met Sevilla, omdat er geen optie tot koop werd opgenomen in de huurdeal. De 27-jarige linksbuiten vindt steeds beter zijn draai in het elftal van Arne Slot en kost naar verwachting enkele miljoenen.

Eén gedachte over “‘Feyenoord mengt zich in de strijd om Ricardo Pepi’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *