Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord slaat slag en strikt nieuwe partner

Feyenoord gaat een samenwerking aan met Quooker. Ze hebben het bedrijf dat de eerste kokendwaterkraan ter wereld maakte weten te strikken als partner. Dit heeft de club laten weten via hun digitale kanalen.

Het is niet helemaal duidelijk op welke manier Feyenoord en Quooker samen gaan werken. Er wordt niet letterlijk gerept over een sponsordeal, maar alles wijst erop dat het hier om gaat. De club en het bedrijf hebben samen een driejarig contract ondertekend.

“Feyenoord en Quooker vormen samen een hele mooie combinatie”, zegt Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships bij Feyenoord. “Een samenwerking met een prachtig merk als Quooker, waarvan de uitvinding is gedaan in het jaar dat Feyenoord de Europa Cup I pakte, past volledig bij de partnergroei die Feyenoord op dit moment in doormaakt.”

Quooker-directeur Walter Peteri legt uit wat hij wil doen met de samenwerking. “We hebben een heel mooi plan gemaakt rondom dit partnership, waarin wij relaties voor de wedstrijden van Feyenoord gaan uitnodigen, maar ook met ons eigen team naar het stadion kunnen. Tevens zullen we als merk zichtbaar zijn in De Kuip en wie weet komt er ooit nog wel een Quooker-aanbieding voor Feyenoorders…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *