Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wout Weghorst weg bij United, Everton wil toeslaan’

Wout Weghorst mag zich in de belangstelling heugen van Everton. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Een langer verblijf bij Manchester United lijkt er voor de spits niet langer in te zitten.

Weghorst, die nog altijd eigendom is van Burnley, was het afgelopen half jaar op huurbasis actief bij Man United. In het begin was men in Engeland nog lovend over zijn werklust, maar later sloeg dat om in kritiek, onder meer vanwege een gebrek aan goals. Het hing al even in de lucht, maar Romano bevestigt nu dat United niet doorgaat met Weghorst.

Everton en verschillende Spaanse clubs ruiken daardoor hun kans. Om welke teams uit het Zuid-Europese land het precies gaat, is niet bekend. Ook komt Romano niet met details over de Everton-interesse.

Weghorst heeft nog een tweejarig contract bij Burnley, dat hem aanvankelijk aan Besiktas verhuurde aan het begin van het seizoen. Het is nog niet duidelijk wat de Premier League-promovendus precies van plan is met de Nederlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *