Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Utrecht pakt uit en presenteert zesde zomeraanwinst

FC Utrecht heeft zich versterkt met aanvaller Ole Romeny. Hij komt transfervrij over van het gedegradeerde FC Emmen.

Het nieuws zong al een tijdje rond, maar inmiddels is de kogel dus helemaal door de kerk. Na Mats Seuntjens, Souffian El Karouani en Adrian Blake is Romeny de vierde nieuwe zomeraanwinst. Ook Modibo Sagnan en Can Bozdogan werden aangetrokken, maar zij kwamen al op huurbasis uit voor Utrecht. Romeny was afgelopen seizoen de absolute smaakmaker van zijn club met elf goals in 33 Eredivisie-duels voor FC Emmen.

Technisch directeur Jordy Zuidam is blij dat de Domstedelingen de 22-jarige Romeny binnen hebben. “Hij is een ambitieuze speler en wil zichzelf graag ontwikkelen. Wij hebben het vertrouwen dat er nog veel rek in zijn kwaliteiten zit en gaan hem helpen bij het zetten van de volgende stappen in zijn ontwikkeling.” Naar alle waarschijnlijkheid worden Marouan Azarkan en Mattijs Branderhorst ook spoedig gepresenteerd in de Galgenwaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *