Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoorder: ‘Meerdere clubs hebben al interesse getoond’

David Hancko verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord. De Slowaakse mandekker voelt zich helemaal op zijn plek in Rotterdam en is dan ook niet van plan om snel te vertrekken.

In gesprek met Feyenoord magazine Hand in Hand aan dat hij ook beseft dat de verantwoordelijkheden nu groter zijn, maar dat hij niet bezig is met een transfer voor komende zomer. “Sommige clubs hebben interesse getoond en natuurlijk zou ik ooit nog een stap hoger willen maken.

Maar ik focus daar nu helemaal niet op. Ik zie het wel, ook als de club komt met een mogelijkheid. In ieder geval zijn mijn zaakwaarnemer, de club en ikzelf er nu niet mee bezig. Als er iets komt dat voor alle partijen interessant is, dan kunnen we erover praten, maar nu is alles er vooral op gericht om met Feyenoord succesvol te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *