Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord kan transferdoelwit uit haar hoofd zetten’

Feyenoord lijkt mis te grijpen in de strijd om de Braziliaanse mandekker Nino. Hij zou namelijk op het punt staan om Fluminense te verruilen voor een nieuw avontuur bij het Russische Zenit St. Petersburg. Dit weet de journalist Bruno Andrade te melden.

De winterclausule voor Nino bedraagt volgens berichtgeving ongeveer vijf miljoen euro, en deze informatie komt overeen met het bedrag dat de genoemde journalist noemt.

Feyenoord probeerde afgelopen zomer al de komst van Nino te realiseren. Zijn management was al overgevlogen en er werden gesprekken gevoerd op Sportcomplex 1908 over de mogelijke deal. Diezelfde week zag Lutsharel Geertruida zijn transfer naar RB Leipzig mislukken, waardoor de hele overgang niet doorging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *