Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord getipt voor binnenlandse aanvallende versterking’

In de ogen van analist Hans Kraay Junior zou Feyenoord er goed aan doen om in de zoektocht naar aanvallende versterking eens te kijken bij FC Volendam. Hij ziet het namelijk helemaal zitten in Lequincio Zeefuik.

Hij brak de ban namens Volendam tegen Heracles Almelo en bleef daarna – als eenzame spits – een plaag voor de verdedigers. “We kennen het verhaal van ‘Alleen op de wereld’, maar voor hem geldt ‘Alleen op de helft van de tegenpartij’”, begint Kraay bij ESPN.

“Het is zo knap wat hij doet in het 5-3-1-1 systeem van FC Volendam. Hij staat 85 minuten in zijn eentje op de helft van Heracles. En hij maakt het in zijn eentje gewoon die vier verdedigers lastig. Hij heeft een uitstekende techniek en is behoorlijk snel”, vervolgt Kraay, die vol lof is. “Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat. Als ik Feyenoord was had ik hem er nu graag bij gehad.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *