Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zweer dat hij op die Jorgensen gaat lijken’

Jan Boskamp maakt zich zorgen om de vormcrisis van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Hij weet de laatste tijd maar zelden het net te vinden voor de Rotterdammers, en vindt dat hij op een oud-spits van ‘De Stadionclub’ begint te lijken.

De analist heeft het over Nicolai Jorgensen, die na zijn sterke kampioensjaar in 2017 niet meer hetzelfde niveau wist aan te tikken. “Ik zweer dat hij op die Jorgensen gaat lijken”, zo vertelt Boskamp bij Veronica Offside. “Ik heb het nu over de laatste tijd, buiten de wedstrijd tegen AS Roma… Hij raakt geen knikker meer.”

Wim Kieft ziet ook dat Gimenez het moeilijk heeft bij Feyenoord, maar blijft nog positief gestemd. “Je kan je bijna niet voorstellen dat iemand het helemaal kwijt is, in één keer. Maar wat is het? Is het mentaal, is hij moe? Voor de winter was hij een openbaring”, aldus Kieft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *