Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Hollywood lonkt voor Arne Slot’

Arne Slot mag zich in de belangstelling heugen van de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Hier maakt het medium ‘Abendzeitung’ melding van.

Het Duitse medium onthulde eerder dit seizoen al de interesse van Bayern. Sindsdien bleef het stil rond de Feyenoord-trainer, maar zijn naam staat volgens de laatste berichten nog altijd op de shortlist voor volgend seizoen. Dat heeft hij vooral te danken aan de goede prestaties in combinatie met de attractieve speelstijl.

Bayern München neemt na dit seizoen afscheid van Thomas Tuchel. De Bundesliga-club is zodoende op zoek naar een opvolger. Daarbij circuleert de naam van Slot als kandidaat, maar er staan meer namen op de shortlist. Zo worden ook Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) en Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) genoemd.

Op dit moment neemt de Bayern-leiding de tijd om de ideale kandidaat te vinden. Slot mag daardoor blijven dromen van een droomjob in München. Zijn contract met Feyenoord loopt nog door tot de zomer van 2026.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *