Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Emil Hansson kan voor vier jaar tekenen bij Fortuna Sittard’

Fortuna Sittard wil serieus werk gaan maken van voormalig Feyenoorder Emil Hansson. De 21-jarige vleugelaanvaller kan een contract voor vier seizoenen ondertekenen bij de club uit Limburg. Dit weet het medium De Limburger te melden.

Het regionale medium schrijft: “Hansson speelde echter in Waalwijk als huurspeler van Hannover 96 waar hij nog tot de zomer van 2022 onder contract staat. Fortuna wil hem van die club overnemen. De bedoeling is dat Hansson voor vier jaar gaat tekenen in Sittard.”

“Technisch manager Sjors Ultee bevestigt in een reactie nog niet dat er sprake is van een deal. Wel dat er wordt gesproken over de komst van Hansson, die in het verleden ook nog bij Feyenoord onder contract stond. Over de hoogte van de transfersom wil niemand iets zeggen. Maar naar verwachting gaat het om twee á drie ton”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *