Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool vreest voor vertrek van Virgil naar Real Madrid’

Bij Liverpool hopen ze dat Virgil van Dijk nog lang voor de club blijft voetballen maar toch hebben ze een flinke vrees. Real Madrid ziet namelijk in hem de perfecte opvolger van Sergio Ramos die bezig is aan de eindfase van zijn carriere.

Liverpool betaalde zelf al 84,5 miljoen euro aan Southampton. Mocht Van Dijk voor een Spaans avontuur willen gaan, dan moet er een transfersom op tafel komen die de honderd miljoen euro ruimschoots zal overschrijden. Deze zomer is nog geen optie voor Van Dijk en/of beide clubs.

Real zal Van Dijk misschien al wel willen aantrekken, maar door de coronacrisis is het benodigde geld er simpelweg niet. Daar komt nog bij dat Ramos een doorlopend contract heeft. Maar Don Balón acht de kans aanwezig dat Van Dijk toch echt naar het Bernabéu transfereert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *