Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV laat Dumfries apart trainen na demonstratie bezoek

Denzel Dumfries traint tot het einde van het seizoen apart van de groep bij PSV. Dit omdat hij gisteren de demonstratie bijwoonde in Rotterdam van Black Lives Matter. Dit meldt de club zojuist via haar digitale huis.

‘De rechtervleugelverdediger en PSV hebben dit gisteravond in goed overleg besloten. Dumfries (24) was gisteren aanwezig bij een demonstratie in Rotterdam. Niet alle aanwezigen daar hielden zich aan de noodverordening die is uitgevaardigd in verband met corona.’

De club vervolgt: ‘Hoewel de voetballer persoonlijk alle veiligheidsvoorschriften in verband met Corona respecteerde, achten hij en PSV het verstandig om geen risico’s te nemen. De medische staf van PSV blijft ook de gezondheidssituatie van Dumfries monitoren, net zoals dit bij de andere spelers het geval is. De voorzorgsmaatregel die PSV neemt is een gevolg van de keuze die Dumfries heeft gemaakt om aan de demonstratie deel te nemen. Alle betrokkenen beseffen dat deze keuze gemaakt kan worden omdat er geen wedstrijden zijn.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *