Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FOTO: ‘Fax uitgelekt van Lionel Messi naar Barcelona’

Lionel Messi zou gisteren FC Barcelona op de hoogte hebben gebracht van zijn vertrekwens via een fax. Nu circuleren er op de sociale media foto’s van, zo wordt geclaimd, die nu al historische fax.

Al schrijft RTL Nieuws er wel bij: ‘De fax die het management van Messi naar de directie stuurde lijkt uitgelekt te zijn. Op Instagram publiceerde het account Barca Theory de vermeende brief van Messi gericht aan voorzitter Josep Maria Bartomeu. Over de echtheid van het ‘gelekte’ document bestaan twijfels. De Spaanse krant Mundo Deportivo schrijft dat de fax die op het internet circuleert nep is. FC Barcelona heeft nog niet gereageerd.’

In de fax van Messi lezen we: “Door middel van deze brief verzoek ik, Lionel Andres Messi Cuccittini, om de arbeidsovereenkomst die ik momenteel heb bij deze club te beëindigen, gebaseerd op clausulenummer 24. Ik waardeer alle mogelijkheden en kansen die mij werden geboden in de tijd dat ik hier aanwezig was. Wegens persoonlijke [afgeschermd] redenen heb ik de lastige beslissing moeten maken. Ik hoop dat dat de directie van de club mijn verzoek honoreert.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *