Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Lionel Messi keert terug van vakantie voor Ronald Koeman’

Sterspeler Lionel Messi heeft zijn vakantie onderbroken vanwege de komst van de nieuwe trainer Ronald Koeman. Dit melden o.a de mediums TyC Sports en COPE. Vandaag zullen de twee elkaar ontmoeten in Barcelona.

Messi pakte na de Champions League-vernedering tegen Bayern München (2-8) zijn koffers voor een familievakantie in Cerdanya, vlakbij de grens met Frankrijk en Andorra. In de tussentijd stond FC Barcelona in brand: trainers Quique Setién en technisch directeur Éric Abidal werden ontslagen, terwijl Koeman woensdag als nieuwe trainer werd gepresenteerd in Camp Nou.

Op die persconferentie gaf Koeman meerdere keren aan dat hij snel in gesprek wil met Messi. Hij ziet een belangrijke rol weggelegd voor de 33-jarige aanvoerder, die dermate ongelukkig zou zijn met de situatie bij Barça dat hij deze zomer een vertrek overweegt.

Messi heeft volgens Argentijnse en Spaanse media gehoor gegeven aan het verzoek van Koeman. Hij heeft zijn vrouw Antonella en zonen Thiago, Matteo en Ciro achtergelaten om een bliksembezoek te brengen aan Barcelona, waar hij Koeman zal ontmoeten. Ook Luis Suárez en Jordi Alba verblijven overigens in bergdorp Cerdanya, ver weg van de onrust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *