Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Mbappé haalt uit op Twitter: PSG-ster krijgt steun van Memphis

Sterspeler Kylian Mbappé heeft zijn gram gehaald op alle criticasters die de Lique 1 niet zo hoog hebben zitten. Paris Saint-Germain en Olympique Lyon hebben het namelijk tot de halve finales geschopt in de Champions League en daarom laat hij zich horen.

In Europa zijn er vijf topcompetities, maar veel voetbalvolgers menen dat de Ligue 1 niet in dat rijtje thuis hoort. De Franse competitie zou minder sterk zijn dan de Premier League, de Primera Divisón, de Bundesliga en de Serie A, en wordt daarom regelmatig weggezet als ‘Farmers League’. Nu twee Franse ploegen in de halve eindstrijd staan, wijst Mbappé daar nog even fijntjes op.

De Franse wereldkampioen schakelde woensdag met PSG al Atalanta Bergamo uit dankzij twee laten doelpunten (2-1). Lyon zorgde zaterdag voor een stunt tegen Manchester City (3-1). De Parijzenaars nemen het nu op tegen RB Leipzig, terwijl de ploeg van Memphis Depay tegenover Bayern München staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *