Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ronaldo wil dat Juventus speler haalt met clausule van een miljard’

Cristiano Ronaldo zou bij de leiding van Juventus hebben aangedrongen op de komst van Karim Benzema. Dit weet het medium La Gazzetta dello Sport te melden. Zij vormden samen jarenlang een dodelijk duo bij Real Madrid.

De Fransman zette niet zo heel lang geleden zijn handtekening onder een verbeterd contract tot medio 2022 met daarin een afkoopclausule van één miljard euro. Dat gaat De Oude Dame natuurlijk nooit en te nimmer betalen, maar toch hoopt de grootmacht uit Turijn naar verluidt dat er wat mogelijk is…

Dit staat overigens haaks op het nieuws dat journalist Guillem Balague onlangs openbaarde: “De reden dat Ronaldo als mogelijke aanwinst van Paris Saint-Germain werd genoemd is niet pe se omdat PSG bezig is met het binnenhalen van hem. Dat is omdat Jorge Mendes (zaakwaarnemer van Ronaldo, red.) instructies heeft gekregen een club voor hem te vinden. Ronaldo is overal aangeboden, zelfs bij Barcelona. Ik ben echter bang dat het voor Juventus heel moeilijk zal worden om hem van de hand te doen, want hij verdient jaarlijks 23 miljoen euro netto.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *