Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Depay bevestigt interesse: ‘Barcelona en Roma willen hem hebben’

Memphis Depay heeft bevestigt dat er de nodige interesse voor hem is. Barcelona en AS Roma worden genoemd als nieuwe werkgever. Bij zijn club Olympique Lyon heeft hij nog een contract voor een seizoen.

Memphis houdt de gemoederen al een tijdje bezig. Spaanse media meldden afgelopen weekend dat hij waarschijnlijk naar Barcelona gaat, maar dat wordt vanuit Frankrijk weer tegengesproken. “We moeten zien wat er gaat gebeuren. Ik meld me morgen gewoon weer bij de club, dan zien we het verder wel”, zegt Memphis voor de camera van de NOS.

“Ik heb weinig vernomen van m’n zaakwaarnemer, dus wij wachten gewoon af. Ik weet dat er wel interesse is. Voor de rest heb ik er niets over te zeggen, want ik weet niet zoveel”, zegt Memphis, die maandagavond met Oranje tegen Italië speelde. Het werd 0-1 in de Johan Cruijff Arena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *