Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord wil verrassen met de komst van Jeffrey Bruma’

Feyenoord heeft een verrassende speler op het oog die de verdediging moet komen versterken. Het gaat om Jeffrey Bruma.

Clubwatcher Sinclair Bischop opent algemeen in de podcast van RTV Rijnmond: “Voor komend weekend gaan we zo goed als zeker géén nieuwe verdediger zien bij Feyenoord. We hebben ook contact gehad en dat is niet de bedoeling, op dit moment is er niets concreet. Ié gaat ‘m echt niet worden. We hebben nog wel wat andere namen gehoord die we aan Feyenoord linken, daar zijn we mee bezig, maar dat schijnt ook allemaal niet zo concreet te zijn.”

“Het is lastig: Feyenoord heeft weinig geld en wil het liefst ook huren”, aldus Bischop. Een basisplaats tegen PEC Zwolle zou daardoor een lastig verhaal kunnen worden, maar een huurling van een grote club zou volgens de clubwatcher nog best kunnen starten. Op de oproep om dan ook ‘man een paard’ te noemen: “Jeffrey Bruma zou worden gehuurd door Feyenoord, maar dat zou niet zo concreet zijn.”

Bruma en technisch directeur Frank Arnesen hebben overigens een connectie. Op dit moment is de oud-PSV’er nog speler van VfL Wolfsburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *