Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Italiaanse international scheurt kruisband af in duel tegen Oranje

Een drama voor de Italiaans international Nicolo Zaniolo. In het duel gisteren met Oranje heeft hij namelijk zijn kruisband afgescheurd. De 21-jarige middenvelder van Roma keerde in juli juist terug van een zware kruisbandblessure aan zijn rechterknie.

Zaniolo viel maandagavond in het Nations League-duel met Nederland al in de eerste helft uit. Direct werd er gevreesd voor het ergste en die zorgen zijn een dag later werkelijkheid geworden, zo bevestigt Roma via de officiële kanalen. Morgen (woensdag) gaat het toptalent onder het mes.

Italiaanse media schrijven dat Zaniolo zijn knie verdraaide nadat zijn voet bleef steken in de grasmat van de Johan Cruijff ArenA. Zaniolo wordt geopereerd in Villa Stuart, hetzelfde ziekenhuis waar hij eerder ook onder het mis ging en waar Memphis Depay zich liet helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *